Biowalking diabetici!

WESTKAPELLE – Ben je diabetespatiënt en wil je gezond bewegen met natuurbeleving combineren? Kom dan op woensdag 21 mei naar Biowalking in Westkapelle. IVN houdt samen met de diabetespoli van het ADRZ Biowalking voor groepen diabetespatiënten. Deze wandelingen in de natuur onder begeleiding van een IVN natuurgids en een diabetesverpleegkundige duren ongeveer 1 ½ uur. Start: 14.00 uur.

Voorafgaand aan de wandeling controleert de diabetesverpleegkundige de bloedsuikerspiegel van de deelnemers. Er wordt een half uur flink doorgewandeld om conditie op te bouwen. Daarna volgt een excursie van een uur, waarin de natuurgids de deelnemers van alles vertelt over natuur en landschap. Na afloop wordt weer de bloedsuikerspiegel gecontroleerd, zodat de deelnemers goed inzicht krijgen in hoe hun lichaam op de wandeling reageert.

Verzamelplaats: P-plaats bij Kasteel van Batavia, Zuidstraat 143, Westkapelle

Kosten: € 5,-, inclusief koffie of thee achteraf.

Aanmelden: [email protected]  o.v.v. naam, e-mail adres en telefoonnummer.

 

Meer informatie: telefoon 0118-425429 of via bovenstaand e-mail adres.

Lees ook:Biowalking diabetici!
Lees ook:ADRZ: Biowalking!
Lees ook:ADRZ met diabetespatiënten natuur in!
Lees ook:Natuurwandeling in Boekenweek
Lees ook:Ontdek (culinair) Westkapelle tijdens historische wandeling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>