Benoeming sportambassadeur!

GOES – Wethouder Sport Jo-Annes de Bat van Goes, maakt morgen 7 juli bekend wie de nieuwe sportambassadeur van de gemeente Goes wordt. De uitreiking van plaats om 16.00 uur in het stadskantoor. Iedereen is welkom. De drie genomineerden sporters zijn motorcrosser Stefan Hage, wielrennner Thijs de Lange en roeier Corné de Koning.

Het initiatief ‘Adopteer een Talent’, van Anjolie Engels-Wisse, waaronder deze benoeming valt, biedt elke gemeente in Zeeland de mogelijkheid een talent, ambassadeur, in de sport te kiezen. Betrokkenheid, zorg, aanmoediging, ondersteuning en samen activiteiten ondernemen zijn het doel van dit initiatief. De ambassadeur zal voor een jaar het boegbeeld van het sportklimaat in Goes zijn en voor diverse activiteiten worden ingezet.

Lees ook:Benoeming Sportambassadeur Goes!
Lees ook:Opkikker voor ziekenhuis Zierikzee
Lees ook:Anita de Ridder nieuwe sportambassadeur!
Lees ook:Tim Pleite sportambasadeur van Veere!
Lees ook:De Nationale Sport Week: een tipje van de sluier!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>