Win vip-kaarten Tour-finish!

NEELTJE JANS - De Provincie stelt drie keer 2 VIP-kaarten beschikbaar voor de finish van de Tour de France op Neeltje Jans. Deze kaarten zijn gekoppeld aan een wedstrijd. De Provincie vraagt belangstellenden kort aan te geven waarom zij (met een bekende, vriend(in) of familielid) voor deze VIP-kaarten in aanmerking moeten komen. Bij de finish van de touretappe op 5 juli kan iedereen aanwezig zijn. Op Neeltje Jans kunnen speciaal-genodigden genieten van het wielerspektakel in een VIP-dorp en de finish meemaken op de tribune bij de finishstreep. Voor dit dorp stelt nu dus de Provincie kaarten beschikbaar voor wielerliefhebbers, die daarvoor wel iets moeten doen.

De korte A4-tjes moeten uiterlijk woensdag 1 juli per mail om 12.00 uur ‘s middags binnen zijn bij de Provincie. Het mailadres is [email protected]. De inzendingen worden beoordeeld door de Commissaris van de Koning en de gedeputeerde Ben de Reu. Winnaars ontvangen uiterlijk donderdag 2 juli bericht. Hun namen worden ook gepubliceerd.

Lees ook:Tour de France in Zeeland!
Lees ook:Terug in Zeeuwse tijd!
Lees ook:Tour de France scoort in Zeeland!
Lees ook:Borden kilometer voor Tourfinish afgebroken!
Lees ook:Tour de France: André Greipel wint 2e etappe naar Neeltje Jans!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win vip-kaarten Tour-finish!

 1. Martijn Stevens

  Geachte heer de Reu,

  Samen met mijn recent invalide, geraakte vader van 77 jaar wil ik herinneringen ophalen rond de Tour de France bij de aankomst op Neeltje Jans. Ik herinner mij mijn eerste tour doorkomst, samen met hem, op vakantie in “la Grande Motte” toen ikzelf 5 jaar oud was. Tijdens vaderdag jl. Heb ik hem een cd cadeau gedaan met vive la France chansons om in de stemming te komen. Daarbij hem uitnodigend voor de etappe van 5 juli. Dat ik nu lees over de ViP prijs voor de aankomst op Neeltje Jans gaat t hart sneller kloppen.” ‘t zou toch wat zijn,zeg!”.
  Als fiets en tour liefhebbers hoop ik dat het vip arrangement ons mag toevallen en hem mag ondersteunen in het proces van aanvaarden. Gebonden aan de rolstoel zal ‘t hem de vreugde en het plezier brengen om uit bolle borst aan de finish te kunnen juichen voor de jongens die het nog kunnen; Fietsen, fietsen en fietsen!
  We geloven in het leven dat ook nu voor hem het glas nog steeds halfvol is. Ik hoop daarom van harte om samen met u en hem het glas daarop te kunnen mogen heffen.
  Dit in combinatie met natuurlijk een Nederlandse ritzege.

  Hartegroet,
  Martijn Stevens

    /   Reply  / 
 2. Frank Bikker

  Ik stel voor dat alle Bobo’s hun kaarten inleveren bij invaliden en gehandicapten en hun begeleiders.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>