Yentel Martens wint Vlissingse strandcross

VLISSINGEN - Yentel Martens  heeft zondagmiddag de 30ste editie van de strandcross Vlissingen gewonnen. De Belg won in de MX1/3 klasse beide manches.  Geen Zeeuwen op het podium. Goesenaar Stefan Hage moest genoegen nemen met een vierde plaats, Tweede werd Willem Saris en derde Mark de Reuver.

De Zuidafrikaanse Nederlander Calvin Vlaanderen won in de MX2 klasse. Mark Boot uit Burgh-Haamstede mocht dankzij een tweede plek ook op het podium. En de derde plaats is veroverd door Joshua van der Linden.

 

Lees ook:Minnaar beste Nederlander ooit in internationaal concours
Lees ook:Tyler Farrar wint Delta Tour Zeeland
Lees ook:ZeeuwseCultuur…..(14): Stoomtrein Goes-Borsele, Goes!
Lees ook:Ross Johnson winnaar supercross
Lees ook:Populaire beroepen: Man in de truck en vrouw achter de kassa!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>