Elke stap telt!

KRUININGEN – Een stappenteller, persoonlijke opbouwplannen, verbeteren van de conditie, samen wandelen en gezelligheid. Het zijn enkele ingrediënten van het succesvolle wandeltrainingsprogramma ‘Elke stap telt’. Op 16 maart om 14.00 uur is er een informatiebijeenkomst over het project in zorgcentrum Hof Cruninghe in Kruiningen. Daar kun je aanmelden voor deelname aan ‘Elke stap telt’

In tien weken tijd je conditie zo verbeteren dat je een paar kilometer kan wandelen. Of als ervaren wandelaar jouw afstand verder vergroten. Dat is in het kort het doel van ‘Elke stap telt’. Het wandelprogramma is voor iedereen verschillend. Elke deelnemer werkt op zijn of haar eigen niveau aan de conditie. Zowel niet-actieve, minder actieve als de sportieve 55-plussers!

Voor de eerste wandelbijeenkomst wordt er een wandeltest afgenomen. Aan de hand van de testresultaten wordt per deelnemer het instapniveau bepaald en krijgt iedereen een stappenteller en een individueel opbouwprogramma.
Naast het opbouwen van de conditie, is het ook heel gezellig om mee te doen. Wekelijks komen alle deelnemers bij elkaar om hun nieuwe weekschema op te halen, ervaringen uit te wisselen en samen een mooie wandeling te maken. Zo ontmoet je andere deelnemers en kun je afspreken om ook gedurende de week samen met iemand te wandelen.

Tijdens een aantal bijeenkomsten wordt er ook voorlichting gegeven over gezondheid gerelateerde onderwerpen, bijvoorbeeld over een actieve leefstijl, gezonde voeding, juiste wandeluitrusting, regulier sportaanbod of natuurbeleving. Een unieke combinatie van sportiviteit en gezelligheid!.

Het startmoment vindt plaats op dinsdagmiddag 23 maart a.s. om 14.00 uur, vanuit zorgcentrum Hof Cruninghe. Geïnteresseerde senioren kunnen zich aanmelden bij Jordan van Langevelde. Hij is telefonisch te bereiken via 14 0113 of mail naar; [email protected]

Lees ook:Elke stap telt!
Lees ook:Elke stap telt!
Lees ook:Elke stap telt!
Lees ook:Nieuwe editie wandelproject ‘Elke stap telt’ !
Lees ook:Start wandelproject “Elke stap telt”!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>