Teams ADRZ lopen voor Spoedeisende Geneeskunde

GOES – Goese Burgemeester Verhulst van Goes geeft zaterdagmorgen 10 september het startschot voor de estafetteloop SGOrun 2016. Twee teams van het ADRZ lopen over een afstand van bijna 90 kilometer van het ziekenhuis in Goes naar Bravis in Bergen op Zoom.

Door heel Nederland gaan die zaterdag teams van ziekenhuis naar ziekenhuis om aandacht te vragen voor patiëntenzorg op de afdelingen Spoedeisende hulp en geld in te zamelen voor het Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds, dat wetenschappelijk onderzoek binnen de spoedzorg stimuleert. Veertien ziekenhuizen doen mee aan de sponsorloop.

De twee ADRZ-teams bestaan elk uit elf lopers. Zij starten om zeven uur bij de hoofdingang van het ziekenhuis in Goes. De ADRZ-medewerkers lopen via de Zeelandbrug, Zierikzee, Bruinisse, over de Philipsdam en Tholen, waarna zij in de middag aankomen bij hun collega’s van ziekenhuis Bravis in Bergen op Zoom.

Meer informatie over de SGOrun is te vinden op www.sgorun.nl (waar ook staat hoe donaties kunnen worden overgemaakt) en over het Onderzoekfonds op www.sgofonds.nl.

Lees ook:Twee teams ADRZ lopen voor Spoedeisende Geneeskunde!
Lees ook:Wat moet u doen als u ziek of gewond bent?
Lees ook:Zeeuwen gaan matten in Brabant
Lees ook:De plek…..( 16): Zeelandbrug, Colijnsplaat, Zierikzee!
Lees ook:ADRZ introduceert ‘kort parkeren zone’ in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>