Beach Soccer-veld aanvulling op sportinfrastructuur!

TERNEUZEN – Beach Soccer Zeeland krijgt een beach soccer-veld op sportpark Oude Vaart in Terneuzen. De trainingsvoorziening wordt 50 bij 30 meter. De gemeente stelt een ongebruikt kavel ter beschikking en graaft het veld af. Beach Soccer Zeeland zorgt voor het zand en de verdere aankleding van de accommodatie.

Wethouder Jack Begijn (Sport): “De aanleg van een Beach Soccer-veld op Oude Vaart is een mooie aanvulling op onze sportinfrastructuur. Ik ben er heel blij mee. De grond was beschikbaar, maar daar werd niets mee gedaan. We hebben er nu een mooie invulling aan gegeven. De Stichting Beach Soccer Zeeland is de beheerder. Zij hebben aangegeven ook andere partijen te willen benaderen voor gebruik. Voor bijvoorbeeld veldvoetbalverenigingen is het een mooie uitkomst om toernooien te spelen in de zomerstop.”

Voor kleed- en doucheruimte en kantinegelegenheid kan de vereniging gebruikmaken van de bestaande, nabijgelegen faciliteiten van sportcentrum Vliegende Vaart of Bodyline healthcenter.

Lees ook:Beachsoccer Brouwersdam!
Lees ook:Citroën City Beach Tour in Middelburg!
Lees ook:Beachsoccer Brouwersdam!
Lees ook:Sportdorp Oostkapelle!
Lees ook:Fietser dood na crash met auto! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>