Zondag vestingcross!

HULST – De eerste editie van de Vestingcross is morgen, zondag 12 februari. Met vele grote namen aan de start en een spectaculair parkoers, belooft deze internationale veldrit een groot sportfeest te worden. Er worden veel bezoekers verwacht. Er is bijzonder veel gedaan om alles zondag in goede banen te leiden en er een hele mooie dag in én voor Hulst van te maken.

Bezoekers
Bezoekers van de Vestingcross worden op de invalswegen verwezen naar speciale parkeerterreinen; o.a. bij Interjute, het voormalige Neckermann terrein en Industrieterrein Hogeweg. Vanaf de parking aan Interjute worden zij met shuttlebussen naar de Koolstraat te Hulst gebracht. Vanaf de overige parkeerlocaties worden looproutes aangeduid.

Zij die op de fiets komen, kunnen deze parkeren op de fietsparking aan de rotonde Zoutestraat of de fietsparking aan de Overdamstraat.

Binnenstad
De binnenstad van Hulst is zondag zeer beperkt bereikbaar. Er wordt geadviseerd de binnenstad met de auto zoveel mogelijk te mijden.
Verkeer kan enkel via de Stationsweg de binnenstad in- en uitrijden. Daarom – en omdat door de diverse wegafsluitingen de verkeerscirculatie in de binnenstad zeer beperkt is – wordt het verkeer in de binnenstad zo beperkt mogelijk gehouden.
Via de Graauwse Poort is de binnenstad bereikbaar voor voetgangers en fietsers.
Via de Tivoliweg / Dubbele Poort is de binnenstad enkel bereikbaar voor voetgangers én enkel wanneer u een toegangskaart heeft voor de Vestingcross. Dit gebied ligt binnen het evenemententerrein.

Er worden 12 februari 2017 op veel plaatsen in en om Hulst verkeersregelaars ingezet. Zij leiden bezoekers naar de diverse parkeerterreinen en zorgen voor de geleiding van het verkeer. Volg hun instructies op!

Openbaar vervoer
Busmaatschappijen Connexxion en De Lijn rijden zondag niet verder dan de bushalte aan het Stationsplein te Hulst. Daar wordt een tijdelijke halte voorzien.

Toegangskaarten
Het evenemententerrein is zondag volledig afgesloten en enkel toegankelijk met een toegangskaart. De kassa’s vindt u op de volgende plaatsen:

  • Hoek Overdamstraat/Keldermanspoort
  • Hoek Tivoliweg/Glacisweg
  • Hoek Glacisweg/Zandstraat
  • Op stadswal tussen Molenbolwerk en Galgebolwerk

Informatie
Informatie over het sportevenement kunt u vinden op www.vestingcross.nl.
De verkeersmaatregelen vindt u terug op www.gemeentehulst.nl/Inwoners/Parkeren_verkeer_vervoer/Wegwerkzaamheden_afsluitingen.

Lees ook:Vestingcross!
Lees ook:Vestingcross
Lees ook:Dubbele Poort gesloten voor inrijdend verkeer
Lees ook:Weer vestingcross
Lees ook:Vestrock!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>