Mathieu van der Poel wint Vestingcross!

HULST – Mathieu van der Poel heeft zondag de Hulster Vestingcross (Brico Cross) gewonnen. Hij is al Nederlands kampioen en wilde de Zeeuwsvlaamse veldrit ook winnen. En dat lukte met gemak. Tweede is Lars van den Haar en op de derde plek wereldkampioen Wout van Aert.

Lees ook:Vestingcross!
Lees ook:Mathieu van der Poel wint Brico Cross Hulst
Lees ook:Weer vestingcross
Lees ook:Vestingcross
Lees ook:Vestingcross!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>