Mathieu van der Poel wint Vestingcross!

vestingcross 2017

HULST – Mathieu van der Poel heeft zondag de Hulster Vestingcross (Brico Cross) gewonnen. Hij is al Nederlands kampioen en wilde de Zeeuwsvlaamse veldrit ook winnen. En dat lukte met gemak. Tweede is Lars van den Haar en op de derde plek wereldkampioen Wout van Aert.

Lees ook:Vestingcross!
Lees ook:Vestingcross!
Lees ook:Zondag vestingcross!
Lees ook:Tyler Farrar wint Delta Tour Zeeland
Lees ook:In aanloop naar de Vestingcross!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>