Sportende ouderen

WISSENKERKE – De gemeente Noord-Beveland houdt 21 maart een eerste bijeenkomst Bewegen voor 70-plussers in de Wissenkerkse Amaliahof.

Bewegen zorgt voor een betere conditie, zeker als u door uw leeftijd een lichamelijke beperkingen ondervindt. Juist dan zorgt bewegen ervoor dat men zich niet alleen lichamelijk maar ook mentaal fitter voelt. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat men ook langer de activiteiten kunt blijven doen die men graag doet.

Bewegen geeft een goed gevoel

Bewegen geeft energie, zowel letterlijk als figuurlijk. Met lichaam en brein in actie zijn, geeft een voldaan gevoel. Nog een reden om meer te bewegen, is het gevoel dat bewegen kan geven en de gezelligheid die het met zich meebrengt.

Iets voor u?

Bent u 70 jaar of ouder, kom dan vrijblijvend een kijkje nemen en/of meedoen. Op dinsdag 21 maart 2017 gaan we van start in Amaliahof, Eduard Flipsepad in Wissenkerke. Daarna, bij minimaal 10 deelnemers, is het beweeguurtje eens in de twee weken. Om 10.30 uur staat de koffie of thee voor u klaar, om 11.00 uur begint het beweeguurtje. Het beweeguurtje wordt gegeven door mevrouw Annemiek Deusing of mevrouw Anita de Bree (fysiotherapeuten). De eerste les op 21 maart is gratis, daarna kost het € 3,50 per keer inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via mevrouw Butter, gemeente Noord-Beveland 14 0113.

Lees ook:Bewegen 70plusser in Amaliahof!
Lees ook:Het Zorgcafé!
Lees ook:Overlijden raadslid Ariekees Oudshoorn!
Lees ook:Voorlichtingscentrum duurzaam bouwen!
Lees ook:Verkiezingsdebat & politieke markt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>