Borsele beweegt mee met Delta Ride fot the Roses 2017

HEINKENSZAND – Borsele Beweegt en de DELTA Ride for the Roses proberen samen de inwoners van Borsele aan het fietsen te krijgen. Dat doen zij door – ter voorbereiding op de DELTA Ride for the Roses op 9, 10 en 11 juni -  gezamenlijke trainingsavonden aan te bieden. Samen fietsen, samen conditie opbouwen en samen geld ophalen voor het goede doel… Mooier kan toch niet?!

Training voor 50 en 80 kilometer

Vanaf 5 april kan er tien weken lang vanaf drie verschillende locaties getraind worden voor de routes van 50 en 80 kilometer. De groepen worden begeleid door ervaren fietsers. Deelname aan de trainingen is gratis. Vooraf inschrijven is wel gewenst en kan via www.borselebeweegt.nl/inschrijven. Het minimale aantal aanmeldingen per groep is vijf deelnemers.

Locaties en tijden

De trainingen starten op woensdag 5 april om 19.00 uur in Heinkenszand (vanaf Hervormde kerk) en ’s-Gravenpolder (vanaf Hervormde kerk) en op donderdag 6 april om 19.00 uur in ’s-Heerenhoek (vanaf Katholieke kerk). De groepen worden opgesplitst naar afstand. Deelnemers aan de 50 kilometer kunnen deelnemen op een stadsfiets, mountainbike, e-bike of racefiets. Aan de 80 kilometer kan uitsluitend deelgenomen worden met een racefiets of mountainbike. Voor deelnemers aan de 80 kilometer is het dragen van een helm verplicht.

Inschrijven Ride for the Roses

Deelnemers aan de trainingen schrijven zelf in voor de DELTA Ride for the Roses via de website www.deltaridefortheroses.nl/inschrijven. De deelnemers kunnen zichzelf toevoegen aan het reeds aangemaakte clubteam. Clubteams krijgen een eigen startvak toegewezen tijdens de Delta Ride for the Roses in Goes op zaterdag 10 juni.

Borsele Beweegt

Borsele Beweegt organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Borsele. Deze activiteiten zijn bedoeld voor verschillende doelgroepen en worden zoveel mogelijk georganiseerd in samenwerking met andere personen en/of organisaties. Lees meer informatie over Borsele Beweegt en alle activiteiten op www.borselebeweegt.nl.

Lees ook:Inschrijving Ride for the Roses gaat van start
Lees ook:DELTA blijft hoofdsponsor Ride for the Roses
Lees ook:Ride BEFORE the Roses: Bijna 35 mille!
Lees ook:Ride for the Roses: 135.000 euro!
Lees ook:Pre-Ride for the Roses vanaf Vlissings Bellamypark!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>