Nieuwe sportambassadeur

HULST – De gemeente Hulst heeft vanaf 1 januari van het volgende jaar een nieuwe sportambassadeur in de persoon van judoka Rob Kroonen.

Op donderdag 5 februari 2015 werd hardloopster Ingrid IJsebaert uit Hulst geïnstalleerd als Sportambassadeur van de gemeente Hulst. Zij vervult die functie sindsdien met verve. Met ingang van 1 januari 2018 draagt zij – na drie jaar – het stokje over aan Rob Kroonen. Hij zal zich – net als zijn voorgangster – gaan inzetten voor de promotie van sport in de gemeente Hulst.

Rob Kroonen (1968) is woonachtig in Hulst en in het dagelijkse leven werkzaam bij de politie. Hij heeft als judoka een ruim palmares. Dit jaar won hij de Nederlandse titel bij de politie en behaalde hij een derde plaats op het open Frans kampioenschap in Lille. In augustus 2017 doet Rob Kroonen mee aan de World Police en Fire Games (WPFG) in Los Angeles.

Eerder – in 2015 – werd hij tweede bij het WK voor veteranen in Amsterdam. In 2013 was hij in zijn categorie derde op de WPFG in Belfast. Het jaar ervoor behaalde hij een derde plaats op het WK politie in Kazan bij de senioren.

Rob Kroonen gaat de functie van sportambassadeur vervullen voor een periode van drie jaar, tot en met 2020.

Lees ook:Judoka Rob Kroonen sportambassadeur Hulst
Lees ook:Noordwijker wint Open Zeeuws Kampioenschap palingroken
Lees ook:Ingrid IJsebaert sportambassadeur!
Lees ook:Terneuzen zoekt sportkampioenen 2011: hengelaars vallen buiten de boot!
Lees ook:Trots op Noah Lauwers & Ruud Louter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>