Zwintriathlon

SLUIS – De vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist houdt woensdag 6 september in samenwerking met de gemeente Sluis voor de 19e maal de internationale Generali Zwintriathlon. De start is in Sluis en de aankomst op het strand van Knokke.

Om alles in goede en veilige banen te leiden kunnen de organisatoren reeds enkele jaren rekenen op de bereidwillige medewerking van heel wat vrijwilligers. Zo zijn er voor de beveiliging van het fietsparcours (conform de Nederlandse wetgeving) heel wat  verkeersregelaars nodig. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers/verkeersregelaars die zich op woensdag 6 september kunnen vrijmaken om tussen 12.00 en 16.00 uur op te treden als verkeersregelaar.
Briefing in MFC De Keure

In overleg met de Nederlandse politie is een omleidings- en bebakeningsplan opgesteld. Dit plan, met concrete informatie, wordt een week voor de wedstrijd aan de aangemelde verkeersregelaars toegestuurd. Op 6 september om 12.00 uur is er een briefing in het Multifunctioneel Centrum De Keure in de Kloosterstraat 38 in Sluis. Hier worden de vereiste hesjes uitgedeeld en de aandachtspunten nog eens kort doorgenomen door de coördinerende politieagent en sportambtenaar Willy Schram. Omdat 12.00 uur een lastig tijdstip is ontvangen de verkeersregelaars een lunchpakket. Deze briefing geldt tevens als dagcertificering voor de verkeersregelaars die niet gecertificeerd zijn.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 5 juli via www.zwintriathlon.be (klik in de menubalk op medewerkers).

Als u verder vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met de heer W. Schram, tel. 14 0117 of 06 – 21127421.

Als tegemoetkoming voor de bereidwillige inzet ontvangen de verkeersregelaars een vergoeding van € 16,00, een T-shirt van de Generali Zwintriathlon en 3 consumptiebonnen die een hele week geldig zijn in taverne Petrus & Paulus in Sluis.

Lees ook:Gezocht: Verkeersregelaars Generali Zwintriathlon!
Lees ook:Zwintriathlon!
Lees ook:Zwintriathlon
Lees ook:Verkeersmaatregelen Zwintriathlon!
Lees ook:Verkeersmaatregelen Zwintriathlon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>