Jonge karttalenten uit Zeeland gezocht

MIDDELBURG – In de eerste maand van de Formido Talentscouting voor jong karttalent hebben al meer dan 200 karters tussen de 7 en 10 jaar zich aangemeld. De Talentscouting begon op 1 juli met de kwalificatieperiode, die eindigt op 31 augustus. Van alle talenten die in deze periode een tijd neerzetten bij Kartcentrum Lelystad, gaan de 12 provinciesnelsten door in het vervolgtraject met trainingsdagen, mediatraining, opdrachten en tussentijdse afvalrondes. De grote finale van de Formido Talentscouting vindt plaats op zaterdag 13 januari 2018 tijdens de Kartbeurs van Nederland, met een nieuwe kart t.w.v. € 1.700,- en deelname aan het Chrono NK Karten als hoofdprijs. Enzo Raimondo uit Gelderland heeft momenteel de allersnelste tijd staan. Hoewel er in de eerste maand dus al enorm veel ambitieuze talenten hebben meegedaan, zijn er nog geen deelnemers uit de provincie Zeeland. Jonge karters tussen de 7 en 10 jaar die dromen van een carrière als autocoureur kunnen zich nog tot en met 31 augustus kwalificeren bij Kartcentrum Lelystad.
Meer informatie en deelnamevoorwaarden: www.kartcentrumlelystad.nl/formido-talentscouting
Links: De kwalificatieperiode voor de Formido Talentscouting is in volle gang bij Kartcentrum Lelystad. Rechts: Nummers 1 en 2 van de Formido Talentscouting vorig jaar, Frens van der Zanden (voor) en Senna Bison (achter). Foto’s: PR
Christian Snoek, eigenaar van Kartcentrum Lelystad is enthousiast over de vele talentvolle deelnemers: “Het is niet meer te ontkennen dat karten énorm populair is in Nederland, met name onder de jeugd. Het is zelfs in de zomervakantie iedere dag harstikke druk bij ons in het kartcentrum. En 200 deelnemers voor de Formido Talentscouting in één maand tijd is echt boven verwachting. Ik heb al veel talentjes voorbij zien komen, dus ik weet zeker dat het spannende strijd om de winst gaat zijn. We zijn pas op de helft van de kwalificatieperiode, dus ik ben benieuwd wat voor talent er de komende weken nog komt!”
Meedoen
Nog tot en met 31 augustus kunnen ambitieuze jonge karters zich melden bij Kartcentrum Lelystad om een tijd neer te zetten. De twaalf provinciesnelsten worden daarna uitgenodigd voor het vervolgtraject waarin ze kart- en mediatraining en verschillende opdrachten krijgen, en zich moeten bewijzen tijdens de kwart- en halve finale. De laatste vier rijden op zaterdag 13 januari 2018 de finale tijdens de Kartbeurs van Nederland.
Over Formido
Formido bestaat 40 jaar en behoort tot de bekendste bouwmarkten van Nederland. Achter de franchiseformule staan meer dan 80 winkels, waarvan de meeste in handen zijn van lokale zelfstandige ondernemers. Het vakmanschap van deze lokale ondernemer gecombineerd met een groot, veelzijdig en prijsconcurrerend kernassortiment, maakt dat steeds meer klanten de weg weten te vinden naar Formido, voor zowel constructieve als decoratieve producten. Vier jaar geleden startte Formido ook met een webshop die inmiddels twee keer verkozen is tot Beste Webshop in de categorie Bouwmarkt. www.formido.nl
Over Kartcentrum Lelystad
Kartcentrum Lelystad is een in 2013 geheel vernieuwde outdoor kartbaan in Nederland die ontworpen is door de internationale topingenieur Franz Schreiner. Ing. Schreiner heeft over de gehele wereld outdoor kartbanen ontworpen. Hierdoor is er een mooie uitdagende outdoor kartbaan neergelegd en beleef je op de 735 meter lange baan, een uitdagende race met uitdagende bochten en volop inhaal mogelijkheden. Bij outdoor Kartcentrum Lelystad kan men zowel met eigen kart als met huurkarts racen. www.kartcentrumlelystad.nl

 

Lees ook:Karter Niek van den Berge (9) finalist
Lees ook:Karttalent Niek van den Berge (9) uit Heinkenszand bereidt zich voor op halve finale
Lees ook:Niek v/d Berge (9) uit Heinkenszand kwartfinalist Formido Talentscouting Karten
Lees ook:Niek van den Berge loopt kartoverwinning mis
Lees ook:Outdoor Games in de voorjaarsvakantie!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>