EK vrouwen leeft in Zeeland

MIDDELBURG – Ik hoef u niet te vertellen dat het europees voetbalkampioenschap voor vrouwen ook leeft in het Zeeuwse.

Weliswaar geen oranje vlaggetjes in de Zeeuwse straten, Zeeuwen in oranje shirts op het plein of oranje tompoucen bij de loklale bakker, maar wel talloze Zeeuwen die bij de wedstrijden van de Oranje-vrouwen aan de buis zijn gekluisterd. “Ze doen het beter dan onze mannen”, roept Riet mij trots toe. En misschien is dat wel een beetje zo. Ze hebben de bal in elk geval tot de finale geschopt. Die is zaterdag 6 augustus vanaf 18.00 uur in het FC Twente-stadion in Enschede. Tegenstander is Denemarken En die is helemaal uitverkocht. Uiteraard ook live op de tv, via NPO1.

Lees ook:EURO 2012: Oranjelegioen is er klaar voor!
Lees ook:Kansen bij het EK? Oranje scoort matig in Zeeland!
Lees ook:EURO 2012: Verdriet en hoongelach na 1e verloren wedstrijd Oranje!
Lees ook:Open dag Omroep Zeeland bijna vol!
Lees ook:WK Kater!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>