Weer gratis naar AJAX kijken

MIDDELBURG – Sportliefhebbers kunnen donderdag 24 augustus, net als afgelopen week gratis kijken naar Ajax in Europa met DELTA.

Als sportliefhebber zit je goed bij DELTA. Naast standaard FOX Sports 1 in je digitale tv-pakket met smartcard, bieden we kijkplezier op maat via onze speciale sportpakketten. De komende week krijg je van ons een gratis voorproefje.

Ajax – Rosenborg op Ziggo SportAlle digitale tv-abonnees met smartcard van DELTA kijken 17 én 24 augustus namelijk live op Ziggo Sport Select (kanaal 631) de beide wedstrijden van Ajax tegen het Noorse Rosenborg. Je kunt dus helemaal gratis genieten van deze twee topwedstrijden in de play-offs van de Europa League!

Lees ook:Ziggo Sport Totaal voor alle digitale tv-abonnees DELTA
Lees ook:Omroep Zeeland: HD kwaliteit
Lees ook:FC Twente-AJAX gratis!
Lees ook:Digitaal kijken zonder smartcard!
Lees ook:Ajax-Feyenoord voortaan op FOX!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>