Niek v/d Berge (9) uit Heinkenszand kwartfinalist Formido Talentscouting Karten

HEINKENSZAND – Niek v/d Berge (9) uit Heinkenszand heeft zich samen met 12 andere karttalenten tussen de 8 en 10 jaar gekwalificeerd voor de kwartfinale van de Formido Talentscouting. In de maanden juli en augustus konden ambitieuze karters een tijd neerzetten bij Kartcentrum Lelystad. De overall snelste plus de snelsten per provincie wonnen een plek in het vervolgtraject. De jonge karters krijgen aanstaande zaterdag 9 september hun eerste trainingsdag op het circuit in Lelystad, waarna op zondag 24 september de kwartfinale plaatsvindt tijdens de Formido Kidskartcup. Na de kwartfinale gaan 8 talenten door naar de volgende trainingsdag op 18 november waar ze karttraining, mediatraining én presentatietraining krijgen. In aanloop naar de halve finale op 23 december moeten ze zich ook bewijzen tijdens signeersessies en interviews. In de grote finale op zaterdag 13 januari tijdens de Kartbeurs van Nederland, wordt bekend wie zich hét nieuwe karttalent van Nederland mag noemen. Meer informatie: www.kartcentrumlelystad.nl/formido-talentscouting

Christian Snoek, eigenaar van Kartcentrum Lelystad, zag honderden talenten voorbijkomen de afgelopen twee maanden: “Bijna 400 kinderen vanuit het hele land kwamen in juli en augustus naar Lelystad om mee te doen aan de Formido Talentscouting. Er zat enorm veel talent tussen, dus de strijd om de snelste provincietijden bleef tot het einde toe spannend. Sommige talentjes kwamen zelfs meerdere keren terug wanneer bleek dat hun tijd door iemand verbroken was. We hebben enorm veel zin om met deze 13 jonge snelheidsduivels aan de slag te gaan!”
Kwartfinale tijdens Formido Kidskartcup
Op zondag 24 september vindt bij Kartcentrum Lelystad de jaarlijkse Formido Kidskartcup plaats. Een terugkerende race die in het teken staat van kinderkarten en waar je ook aan kunt deelnemen als je geen eigen kart hebt. Dit event wordt ieder jaar drukbezocht door vele enthousiaste kinderen en hun ouders. Dit jaar wordt tijdens de Kidskartcup tevens een aparte race verreden door de 13 kwartfinalisten van de Formido Talentscouting. Behalve op de rondetijd, zal de professionele jury ook letten op techniek en potentie en op basis daarvan 8 talenten selecteren die verder gaan in het Talentscouting-traject.
De 13 talenten die op 24 september de kwartfinale rijden, zijn Joelle v/d Akker (9) uit Schijndel NB, Nick Fieten (8) uit Westerbork DR, Fabian Feliciano Rebelo (10) uit Dronten FL, Jelte Bouma (8) uit Marrum FR, Vincenzo Raimondo (9) uit Elst GE, Annabelle Brian (9) uit Winsum GR, Jayden Thien (9) uit Echts LI, Kas de Kreek (9) uit Oosterhout NB, Ralph Rozema (8) uit Staphorst OV, Colin van Lammeren (9) uit Vinkeveen UT, Tim van Elleswijk (8) uit Waddinxveen ZH, Niek v/d Berge (9) uit Heinkenszand ZE en Kevin v/d Bergh (10) uit Aalsmeer NH.
Over Formido
Formido bestaat 40 jaar en behoort tot de bekendste bouwmarkten van Nederland. Achter de franchiseformule staan meer dan 80 winkels, waarvan de meeste in handen zijn van lokale zelfstandige ondernemers. Het vakmanschap van deze lokale ondernemer gecombineerd met een groot, veelzijdig en prijsconcurrerend kernassortiment, maakt dat steeds meer klanten de weg weten te vinden naar Formido, voor zowel constructieve als decoratieve producten. Vier jaar geleden startte Formido ook met een webshop die inmiddels twee keer verkozen is tot Beste Webshop in de categorie Bouwmarkt. www.formido.nl
Over Kartcentrum Lelystad
Kartcentrum Lelystad heeft de grootste kartschool van Nederland, is marktleider in de kartverkoop en beschikt over een in 2013 geheel vernieuwde outdoor kartbaan in Nederland ontworpen door de internationale topingenieur Franz Schreiner. Deze mooie outdoor kartbaan is 735 meter lang en zorgt voor een spannende race met uitdagende bochten en volop inhaalmogelijkheden. Kartcentrum Lelystad biedt een totaalconcept met kartmogelijkheden voor alle leeftijden, met eigen kart of met huurkarts en voor zowel recreatieve als sportieve doeleinden, alsmede voor bedrijfs- en kinderfeesten. www.kartcentrumlelystad.nl

Lees ook:Karttalent Niek van den Berge (9) uit Heinkenszand bereidt zich voor op halve finale
Lees ook:Karter Niek van den Berge (9) finalist
Lees ook:Jonge karttalenten uit Zeeland gezocht
Lees ook:Niek van den Berge loopt kartoverwinning mis
Lees ook:Rico van Dongen vliegensvlug door Japan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>