Tacx Classic Zeeland: Ultieme afsluiter wielerseizoen

ZIERIKZEE – Een traditie is in de maak. Samen met de profs het wielerseizoen afsluiten op Neeltje Jans. Deelnemers aan de Tacx Classic Zeeland finishen op de locatie waar enkele uren later de profs van de Tacx ProClassic aankomen. En speciaal voor de toerfietsers is er een plek op de eerste rij gereserveerd.

Het parcours
De start en finish zijn gesitueerd op Neeltje Jans; een fantastische setting. Niet voor niets werd hier twee jaar geleden de Tour de France beslist in een heroïsche etappe vol spektakel. De parcoursen van de 75km en 130km gaan langs Zeeuwse eilanden, over de prachtige Zeelandbrug en door o.a. de havenplaats Zierikzee. Daarnaast zullen langs het parcours uitstekende verzorgingsposten zijn met eten en drinken.
Familie-uitje
Speciaal voor gezinnen is er een 30km familietocht. Kinderen tot 12 jaar kunnen hier gratis aan deelnemen. Het parcours gaat vanaf Neeltje Jans richting Renesse en Burgh-Haamstede. Daarnaast krijg je als deelnemer gratis toegang tot attractiepark Neeltje Jans en is de rest van de familie van harte uitgenodigd om tegen een fikse korting een bezoek te brengen. Een betere start van de herfstvakantie is er niet.
Women Proof
Steeds meer vrouwen zitten op de fiets en dat moedigen wij aan. Ons evenement is Women Proof. Dit houdt in dat we rekening houden met de behoeftes van fietsende vrouwen en bieden wij hen o.a. aparte kleedruimtes en toiletten, aparte startmogelijkheid en speciale catering aan.
 
Inschrijving
Inschrijven voor de Tacx Classic Zeeland kan als individu of als team  via www.tacxclassiczeeland.nl. Bij de inschrijving zit o.a. gratis parkeergelegenheid, uitgepijlde routes, technische en medische assistentie, fotoservice en een unieke aankomstbelevenis in een profsetting.

Lees ook:Nieuw wielerevenement rondom Neeltje Jans
Lees ook:Zeeland finisht anders!
Lees ook:Tour de France vandaag in Zeeland!
Lees ook:Ongeval met veel schade!
Lees ook:Ambulancepersoneel gedropt in bungalowpark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>