Wandelen in Kapelle

KAPELLE – Door enkele enthousiastelingen is het initiatief genomen om één keer in de maand gezamenlijk te wandelen, bedoeld voor alle wandelliefhebbers. In de maand oktober is Kapelle aan de beurt voor weer een mooie wandeling. Deze vindt plaats op donderdag 5 oktober. We vertrekken om 09.30 uur vanaf de Vroone voor een wandeling van ongeveer 5 kilometer. De wandeling kan eventueel ingekort worden.

Wandelaars uit Wemeldinge zijn uiteraard ook van harte welkom en kunnen zich om 9.15 uur melden bij de Wemel, zodat er gezamenlijk naar Kapelle gereden kan worden. Na afloop van de wandeling drinken we een kopje koffie of thee bij de Vroone. Iedere deelnemer, bekend of onbekend, is van harte welkom!

Voor informatie over de wandelgroep kunt u bellen naar Anna Sterk: 0113 340349.

Lees ook:Wandelen Kapelle
Lees ook:Wandelen in Kapelle!
Lees ook:Kapelse wandeling
Lees ook:Wandelen in Wemeldinge
Lees ook:Wandelen in Kapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>