Spike: WFL -The Final 16: Comeback Remy Bonjasky vs. afscheid Melvin Manhoef

MIDDELBURG – Twee Nederlandse kickbokslegendes, slechts een kans op revanche. Zondag 29 oktober staan twee van de grootste Nederlandse sportlegendes voor het eerst in jaren tegenover elkaar en wel in de WFL-ring. Remy Bonjasky maakt zijn officiële comeback in het kickboksen exclusief bij WFL, terwijl Melvin Manhoef afscheid neemt van het kickboksen. Tijdens Spike presents: WFL – The Final 16 live vanuit Topsportcentrum Almere. Een bloedstollende partij tussen de twee Nederlandse grootmachten. Voor degene die geen ticket weet te bemachtigen brengt Viacom Benelux deze niet te missen partij tevens live naar de Nederlandse fans, exclusief te zien op Spike. En in het Zeeuwse via DELTA te zien.

Afscheid Manhoef, comeback Bonjasky

Zowel Manhoef als Bonjasky heeft veel op het spel staan in deze bloedstollende partij tijdens Spike presents: WFL – The Final 16, dat niet anders de geschiedenis in kan gaan als het sportevenement van het jaar. Melvin “no mercy” Manhoef neemt afscheid van het kickboksen en wil dit maar op één manier doen: als winnaar. Bonjasky maakt met deze match zijn rentree en wil voor eens en altijd laten zien hoe een partij op topsportniveau eruit hoort te zien. The Flying Gentleman is terug. Manhoef en Bonjasky stonden al drie keer eerder tegenover elkaar waarbij Bonjasky Manhoef drie keer versloeg. Dit weerhoudt Manhoef er niet van om nog een keer tegen The Flying Gentleman in de ring te staan. In Topsportcentrum Almere nemen Bonjasky en Manhoef het na jaren weer tegen elkaar op. De thuishaven van Bonjasky en ook de stad waar Manhoef WFL heeft gelanceerd met support van de gemeente.

Over Spike

Spike biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom en Face Off. Met Spike presents brengt Spike de vechtsport dichterbij het publiek met het toonaangevende Bellator MMA, waarin ‘s werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring, World Fighting League waar Nederlands vechtsporttalent een podium krijgt en documentaires over de beste Nederlandse vechters. World Fighting League (WFL) en Viacom Benelux, waarvan Spike onderdeel is,  zijn eerder dit jaar een nauwe samenwerking gestart met het gezamenlijke doel om een platform te creëren waar het Nederlandse publiek kennis maakt met huidige en aankomende toptalenten in kickboksen en MMA. Zo gezamenlijk deuren te openen om een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport. World Fighting League (WFL) is een Nederlandse organisatie die met een geheel nieuw concept een frisse wind laat waaien door de huidige vechtsport scene. WFL wil een platform creëren waarbij (huidige en aankomende) talenten, naast het volgen van een opleiding of hun baan, ondersteund worden in hun vechtsportcarrière. Naast het realiseren van hun ambities maken talenten ook nog eens kans op geldprijzen en het behalen van een WFL kampioenstitel, wat hen in staat stelt een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport. Het doel van WFL is om de evenementen uit te laten groeien tot een gerenommeerd platform voor de nationale (en internationale) vechtsport scene waar betrouwbaarheid, sportiviteit en deelnemers die hun sport in positieve zin aan de buitenwereld tonen vooropstaan.

Met Spike presents: WFL – The Final 16 halen WFL en Spike het fenomeen The Final 16, bekend van het K1-tijdperk, terug naar Nederland. Spike is te ontvangen via kanaal 17.

Lees ook:Kickboksen!
Lees ook:Edwin van de Sar opent vandaag zijn eigen expo in Voetbal Experience!
Lees ook:Edwin van der Sar opent eigen expositie in Voetbal Experience!
Lees ook:Dierenpartij neemt afscheid van Rob van Ossewaarde
Lees ook:Pittige loting voor AJAX!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>