Digitale wandelroute

HULST – Er is een nieuwe digitale wandelroute beschikbaar in de VVV Zeeland app. Het is de negende interactieve route. Deze route is een zogenaamde Parelroute en heet “Verborgenheid”. De route laat u alle verborgen schatten van Hulst ontdekken.

Al eeuwenlang beschermen de stadswallen de vestingstad Hulst. Maar als u door de toegangspoorten Hulst binnenkomt, ontdekt u haar verborgen schatten. Zoek en vind de verborgen parels.

Parelroutes zijn interactieve wandelroutes van maximaal vijf kilometer op diverse plekken in Zeeland. Deze worden versterkt met belevingselementen en storytelling. Met behulp van de Zeeland App gaat op zoek naar verschillende verhalen van een gebied of plaats. De verhalen worden middels video-verhalen verteld. Hierbij wordt een koppeling gemaakt tussen wat u ziet onderweg, verhalen in de app en een puzzelopdracht. Aan de hand van de puzzelopdracht ontdekt u het te zoeken woord. De routes zijn zeer geschikt voor kinderen.

In de Zeeland App zijn de parelroutes beschikbaar. De routes kunnen worden gedownload, zodat u ze ook zonder internet of wifi offline kan gebruiken. De route start op een aangewezen locatie. Onderweg kunnen er filmpjes bekeken worden en kunt u antwoord geven op verschillende vragen. Met het beantwoorden van deze vragen, worden er letters verzameld. Aan het einde van de route vormen deze letters een woord. Met dit woord gaat u terug naar de startlocatie en kunt u de parel die bij de route hoort ophalen. Elke route heeft een ander thema en een andere kleur parel.

Bij het VVV in Hulst liggen kaartjes (iedere route heeft zijn eigen kaartje) klaar met algemene informatie over de parelroutes. Tevens kunt u op dit kaartje het woord invullen.

Meer informatie : www.vvvzeeland.nl/parelroutes

Lees ook:Zeeuwse uitjes-tv!
Lees ook:Nacht van de Nacht: kijkje bij de Oostbeer!
Lees ook:Web-app wandelroutes!
Lees ook:Extra geld ouderen!
Lees ook:Politie ontdekt wietkwekerij en vijf blowkonijnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>