Karttalent Niek van den Berge (9) uit Heinkenszand bereidt zich voor op halve finale

HEINKENSZAND -  Niek van den Berge (9) uit Heinkenszand, één van de negen overgebleven deelnemers aan de Formido Talentscouting, volgt zaterdag 18 november,  een belangrijke training bij Kartcentrum Lelystad. De training bestaat uit techniektraining op het circuit, media- en presentatietraining en opdrachten voor sponsor-finding en signeersessies. De trainingsdag wordt georganiseerd in aanloop naar de halve finale die plaats vindt op zaterdag 23 december, waarna de grote finale op 13 januari  tijdens de Kartbeurs in Lelystad. De Formido Talentscouting werd vorig jaar voor het eerst gehouden en is speciaal bedoeld voor karttalenten tussen 7 en 10 jaar, die nog geen wedstrijdlicentie hebben. In juli en augustus 2017 zetten bijna 400 kinderen een tijd neer bij Kartcentrum Lelystad. Daarvan gingen de 12 provinciesnelsten samen met de overall snelste door naar de kwartfinale. Op 18 november komen de winnaars van de kwartfinale bijeen in Lelystad. Meer informatie: www.kartcentrumlelystad.nl/formido-talentscouting

Programma trainingsdag
9.30   – 10.00     Aanvang
10.00 – 12.00     Mediatraining
12.00 – 12.45     Karten
Locatie
Kartcentrum Lelystad
Talingweg 89, 8218 NX Lelystad
Parkeren
Gratis parkeergelegenheid bij Kartcentrum Lelystad
 
Camera en actie!
Na de kwartfinale in oktober zijn er nog 9 karttalenten in de race om het nieuwe karttalent van Nederland te worden. In aanloop naar de halve finale in december, organiseert Kartcentrum Lelystad een intensieve training. Christian Snoek, eigenaar van Kartcentrum Lelystad, legt uit waarom de training een belangrijk onderdeel is van de Talentscouting; “Naast goede racetechnieken, leren de karttalenten de komende weken álle facetten van de kartsport waarbij mediapresentatieskills en sponsor-finding ook belangrijke onderdelen zijn. Hoe beter je wordt, hoe meer media-aandacht daarbij komt kijken. De één is al van nature een presentatietalent maar de ander heeft hier wat extra sturing bij nodig. Het hoort erbij als je net zo beroemd wil worden als Max Verstappen. En wij denken zeker dat we dat talent in huis hebben!” aldus Christian Snoek.
Halvefinalisten
De negen deelnemers die aanwezig zijn bij de trainingsdag en door zijn naar de halve finale van de Formido Talentscouting zijn:
Fabian Feliciano Rebelo (10) uit Dronten
Tim van Elleswijk (8) uit Waddinxveen
Kas de Kreek (9) uit Oosterhout
Niek van den Berge (9) uit Heinkenszand
Annabelle Brian (9) uit Winsum
Colin van Lammeren (9) uit Vinkeveen
Jayden Thien (9) uit Echt
Vincenzo Raimondo (9) uit Elst
Nick Fieten (8) uit Westerbork
Over Formido
Formido bestaat 40 jaar en behoort tot de bekendste bouwmarkten van Nederland. Achter de franchiseformule staan meer dan 80 winkels, waarvan de meeste in handen zijn van lokale zelfstandige ondernemers. Het vakmanschap van deze lokale ondernemer gecombineerd met een groot, veelzijdig en prijsconcurrerend kernassortiment, maakt dat steeds meer klanten de weg weten te vinden naar Formido, voor zowel constructieve als decoratieve producten. Vier jaar geleden startte Formido ook met een webshop die inmiddels drie keer verkozen is tot Beste Webshop in de categorie Bouwmarkt. www.formido.nl
Over Kartcentrum Lelystad
Kartcentrum Lelystad heeft de grootste kartschool van Nederland, is marktleider in de kartverkoop en beschikt over een in 2013 geheel vernieuwde outdoor kartbaan in Nederland ontworpen door de internationale topingenieur Franz Schreiner. Deze mooie outdoor kartbaan is 735 meter lang en zorgt voor een spannende race met uitdagende bochten en volop inhaalmogelijkheden. Kartcentrum Lelystad biedt een totaalconcept met kartmogelijkheden voor alle leeftijden, met eigen kart of met huurkarts en voor zowel recreatieve als sportieve doeleinden, alsmede voor bedrijfs- en kinderfeesten. www.kartcentrumlelystad.nl

 

Lees ook:Karter Niek van den Berge (9) finalist
Lees ook:Niek v/d Berge (9) uit Heinkenszand kwartfinalist Formido Talentscouting Karten
Lees ook:Jonge karttalenten uit Zeeland gezocht
Lees ook:Niek van den Berge loopt kartoverwinning mis
Lees ook:Ook Zeeland geniet van wonder: Oranje verslaat Brazilië!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>