Weer vestingcross

HULST – De tweede editie van de Vestingcross Hulst is zondag 18 februari .  Na een zo succesvolle eerste editie kon dat niet uitblijven.

Op 12 februari 2017 zagen meer dan 10.000 toeschouwers hoe de wielrenners over de Hulster stadswallen snelden. Daarnaast keken er op het piekmoment meer dan 800.000 naar de beelden van de Vestingcross via VTM of Omroep Zeeland. De unieke entourage van de vestingstad, de opperbeste sfeer en het gevarieerde parcours zorgden dat de verwachtingen meer dan overtroffen werden.

Het parcours van de tweede Vestingcross wordt wat aangepast. Start en finish verhuizen van de Tivoliweg naar de Glacisweg. Daarnaast komt er ter hoogte van de Dubbele Poort een tweede brug.
Ook de tweede editie van de Vestingcross wordt live uitgezonden op TV. En dit keer niet alleen de beloften en elite, maar ook de dameswedstrijden.

Noteer zondag 18 februari 2018 alvast in uw agenda. Het belooft weer een sportdag van jewelste te worden in de Vestingstad Hulst.
De omwonenden van het parcours ontvangen in januari 2018 nog een brief over de wegafsluitingen en overige maatregelen. Ook volgen hierover nog publicaties. De mensen die binnen het evenemententerrein wonen, worden door de organisatie uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst.

Lees ook:Vestingcross
Lees ook:Vestingcross!
Lees ook:Vestingcross!
Lees ook:In aanloop naar de Vestingcross!
Lees ook:Zondag vestingcross!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>