Wandelen in Kapelle

KAPELLE - Kapelle is donderdag 7 december weer aan de beurt voor een mooie wandeling. Een woordvoerder: “We vertrekken om 09.30 uur vanaf De Vroone voor een wandeling van circa vijf kilometer.

De wandeling kan eventueel ingekort worden. Wandelaars uit Wemeldinge zijn uiteraard ook van harte welkom en kunnen zich uiterlijk om 09.15 uur melden bij De Wemel, zodat er gezamenlijk naar Kapelle gereden kan worden. Na afloop van de wandeling drinken we een kopje koffie of thee bij De Vroone. Iedere deelnemer, bekend of onbekend, is van harte welkom!

Naast de maandelijkse wandeling hebben een aantal deelnemers besloten elke donderdag te willen wandelen in  Kapelle. We vertrekken om 09.30 uur vanaf Fysio Kapelle, Biezelingsestraat 7. Ook hier zal de route ongeveer vijf kilometer bedragen. Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Voor informatie over de wandelgroep kunt u bellen naar Anna Sterk via 0113 –  34 03 49.

Lees ook:Wandelen Kapelle
Lees ook:Aan de wandel!
Lees ook:Wandelen in Kapelle!
Lees ook:Wandelen in Kapelle
Lees ook:Wandelen in Kapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>