Enquête recreatieve wandelaars en fietsers

THOLEN – Maakt u wel eens een recreatieve wandeling en/of fietstocht in Tholen? Of kent u wandelaars en fietsers die dit doen? Dan hebben wij uw hulp nodig en willen wij vragen of u een enquête kunt invullen en/of delen. De vragen gaan over het bestedingspatroon en de wensen en behoeften van de dagrecreant op Tholen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer een paar minuten.

Enquête fietsers: http://bit.ly/2hgxw3Y
Enquête wandelaars: http://bit.ly/2hgYOrf

Lees ook:Enquête informatiebehoeften Middelburg!
Lees ook:Enquête informatiebehoeften!
Lees ook:Website Goes!
Lees ook:Fietsersbond: landelijke verkiezing fietsstad
Lees ook:Blinde telefoonvlekken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>