Karter Niek van den Berge (9) finalist

HEINKENSZAND – Tijdens de Kartbeurs van Nederland in Lelystad op zaterdag 13 januari kunnen autosportliefhebbers zich onderdompelen in de wereld van het racen. Om 11.30u begint op het naastgelegen Kartcentrum Lelystad de finale van de Formido Talentscouting, waarin de overgebleven jonge racetalenten in de leeftijd van 8 tot 10 jaar aantonen wie de nieuwe Max is. Hoewel Niek van den Berge (9) uit Heinkenszand in de halve finale afviel, kreeg hij van de organisatie een wildcard voor de finale.
“Niek heeft veel potentie en talent, we zijn erg benieuwd hoe hij het in de finale doet!”, aldus de jury. Zaterdag om 15.30u wordt de winnaar van de Formido Talentscouting gehuldigd op de Kartbeurs. Dit officiële moment zal worden verricht door wethouder en 1e locoburgemeester Jop Fackeldey (financiën, economie en wonen) van Gemeente Lelystad.
Informatie Formido Talentscouting: www.kartcentrumlelystad.nl/formido-talentscouting

Lees ook:Niek van den Berge loopt kartoverwinning mis
Lees ook:Karttalent Niek van den Berge (9) uit Heinkenszand bereidt zich voor op halve finale
Lees ook:Niek v/d Berge (9) uit Heinkenszand kwartfinalist Formido Talentscouting Karten
Lees ook:Jonge karttalenten uit Zeeland gezocht
Lees ook:Voorronde voorleeswedstrijd in Bibliotheek Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>