Judoka Rob Kroonen sportambassadeur Hulst

HULST – Judoka Rob Kroonen uit Hulst is afgelopen donderdag geïnstalleerd als sportambassadeur 2018 van de gemeente Hulst. Hij nam deze taak over van hardloopster Ingrid IJsebaert. Zij was de afgelopen drie jaar sportambassadeur.

Wethouder Jean-Paul Hageman installeerde Rob Kroonen in zijn nieuwe functie. Daarnaast bedankte hij Ingrid IJsebaert voor bewezen diensten.

Als sportambassadeur gaat Rob Kroonen zich inzetten voor de promotie van sport in de gemeente Hulst. Rob Kroonen gaat de functie van sportambassadeur vervullen voor een periode van drie jaar, tot en met 2020.  Rob Kroonen (1968) is woonachtig in Hulst en in het dagelijkse leven werkzaam bij de politie. Hij heeft als judoka een ruim palmares.

Lees ook:Nieuwe sportambassadeur
Lees ook:Ingrid IJsebaert sportambassadeur!
Lees ook:Sport- en Spel Winterfestijn
Lees ook:Tim Pleite sportambasadeur van Veere!
Lees ook:Benoeming sportambassadeur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>