Kapelse wandeling

KAPELLE -  Kapelle is in februari aan de beurt voor weer een mooie wandeling. Deze vindt plaats op donderdag 1 februari 2018. We vertrekken om 09.30 uur vanaf De Vroone voor een wandeling van circa vijf kilometer.

De wandeling kan eventueel ingekort worden. Wandelaars uit Wemeldinge zijn uiteraard ook van harte welkom en kunnen zich uiterlijk om 09.15 uur melden bij De Wemel, zodat er gezamenlijk naar Kapelle gereden kan worden. Na afloop van de wandeling drinken we een kopje koffie of thee bij De Vroone. Iedere deelnemer, bekend of onbekend, is van harte welkom!

Voor informatie over de wandelgroep kunt u bellen naar Anna Sterk via 0113 – 34 03 49.

 

Lees ook:Wandelen Kapelle
Lees ook:Wandelen in Kapelle
Lees ook:Wandelen in Kapelle!
Lees ook:Aan de wandel!
Lees ook:Wandelen in Kapelle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>