Vaarvakantie WVO Zorg (2): Zilvermeeuwen maken eerste avond tot een feest!

VLISSINGEN – Het Vlissingse zangkoor De Zilvermeeuwen hebben ervoor gezorgd dat de eerste avond van de vaarvakantie van WVO Zorg een waar feest is geworden! Er werd volop meegezongen… En een feestelijke sfeer is precies wat de vakantiegangers willen. Die zijn zondagmiddag aan boord gekomen en samen met hun familie en vrienden onthaald met koffie, thee, gebakje en later ook nog frisse versnaperingen en ze genieten zichtbaar!

Het hospitaalschip De Prins Willem Alexander ligt zonder nog aan de kade nabij de Vlissingse Timmerfabriek. Maandagochtend om 9.00 uur gaan de trossen los en vaart het schip met zo’n 50 bewoners van de woonvormen van WVO Zorg naar Zwijndrecht. Ook zijn er veel medewerkers aanwezig. Zondag waren de bewoners al helemaal in vakantiestemming. Tijdens het onthaal was er muziek van een accordeonist die de hele bootreis erbij is. En later verorberden ze soep, belegde broodjes en fruit. De komende week zijn er diverse diners, verrassingen en  uitstapjes in Gouda en Maassluis . Maandagavond is er in Zwijndrecht aan boord een optreden van een vermaard Shantykoor.

Foto’s: Marcel van der Voort

Lees ook:Vaarvakantie WVO Zorg (4): Schoon schip maken richting kaas- en stroopwafelstad Gouda!
Lees ook:Vaarvakantie WVO Zorg (1): Het is zover! + FOTO’S
Lees ook:Vaarvakantie WVO Zorg (3): Het bleef nog lang gezellig in Zwijndrecht!
Lees ook:Vaarvakantie WVO Zorg (7 en slot): Volgend jaar weer?!?
Lees ook:Circus Sijm bij WVO Zorg in Vlissingen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vaarvakantie WVO Zorg (2): Zilvermeeuwen maken eerste avond tot een feest!

 1. Ellen

  Hoi MArcel
  Wat leuk dat je ons op de hoogte brengt van deze vaarweek.
  Kunnen we ook “thuis” nog een beetje meegenieten.
  fijne vakantie!
  Ellen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>