Vaarwel asbak! 31: Blijdschap!


VLISSINGEN – Bij mij overheerst de blijdschap, omdat ik een maand niet meer rook!

De hele maand maart heb ik op Zeeland.Blog dagelijks verslag gedaan van mijn poging. Die poging is goed gegaan en dat maakt mij blij. Die maand is een begin, de periode dat ik niet rook zal steeds langer worden. Dat is een fijn voorruitgezicht. Ik ga dat niet meer dagelijks met berichten op de blog volgen, later zal ik wel een update maken. Ik hoop dat ik mensen heb kunnen steunen die ook net gestopt zijn, of die dat binnenkort willen gaan doen. Onder de vele reacties zaten er ook dergelijke bij. Dus die mensen wens ik veel sterkte. Stoppen met roken is te doen. Ook zonder (dure) hulpmiddeltjes. Ik ben altijd van mening geweest en ben dat na deze eerste maand nog steeds, dat het op eigen kracht stoppen de beste manier is. Zonder alle hulpmiddelen dus. Maar dat zal wellicht per persoon verschillen. Misschien zijn er aspirant stoppers die zelfs hulp van de dokter nodig hebben. Dat wil ik uiteraard niet dwarsbomen. Samengevat na een maand kan ik melden dat ik blij ben dat ik niet meer rook, ik voel mezelf gezonder en meer ontspanner. Dat is alvast mijn winst. En dan spaar ik ook nog eens euro’s uit en dat is mooi meegenomen.

Lees ook:Vaarwel asbak! 30: Zeker weten??? Zeker weten!!!
Lees ook:Vaarwel asbak! (Update) En dat is 2…maanden!
Lees ook:Vaarwel asbak! 27: Hoe verder?
Lees ook:Vaarwel asbak: Rookvrij het nieuwe jaar in…..
Lees ook:Vaarwel asbak! 8: Zet de knop om!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vaarwel asbak! 31: Blijdschap!

  1. Rene

    Broertje, ik ben trots op je. Goed gedaan.

      /   Reply  / 
  2. Dik

    Ik ben blij dat het is gelukt. Ik hoop dat je het vol houdt!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>