Vaarwel asbak! (Update) En dat is 2…maanden!


MIDDELBURG – Het is inmiddels twee maanden geleden dat ik ben gestopt met roken. Ik heb 25 jaar gerookt en toch lukte het mij zonder hulpmiddelen het dure en ongezonde rookavontuur te beëindigen!

Dat geeft een heerlijk gevoel. De tijd dat ik niet meer rook wordt natuurlijk steeds langer en ik voel mezelf goed en een stuk gezonder. Mijn huis en kantoor ruiken frisser en het is fijn voor mijn zelfvertrouwen. Soms op een druk moment of juist tijdens een vrije avond is de drang naar een sigaret er nog, maar dat negeer ik. En ik hoop dat dit de mensen die ook willen stoppen kracht geeft. Sterkte!

Lees ook:Vaarwel asbak! 21: Zelfvertrouwen!
Lees ook:Vaarwel asbak! 31: Blijdschap!
Lees ook:Vaarwel asbak! 26: Spanning stijgt
Lees ook:Vaarwel asbak! 17: Alles went…
Lees ook:Drup! Drup! Transportondernemer Wielemaker blijft de zonnige kant zien!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vaarwel asbak! (Update) En dat is 2…maanden!

  1. Rene

    Ben nog steeds supertrots op je broertje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>