Vaarwel asbak – Update: En dat is 3…..maanden !


MIDDELBURG – Ik ben een gelukkig mens, want vandaag is het drie maanden geleden dat ik met roken ben gestopt. Geen naalden in mijn oor, of onder hypnose, maar puur natuur. En…het gaat lekker met mij!

Ik zal niet zeggen dat het een makkie was of is. Vandaag is het Hemelvaartsdag en dan doe ik allemaal gezellige dingen. Drie maanden geleden verstond ik roken ook onder gezellig, dus had er al een sigaret in mijn mond gehangen. Maar na 25 jaar en twee pakjes sigaretten per dag was het genoeg voor mij en dat is het nog steeds. Wat ik verwacht had, klopt trouwens: Het roken raakt steeds verder van mij af. Voor de mensen die ook van plan zijn om te stoppen: Gewoon doen!

Lees ook:Het is gelukt! Eén jaar niet gerookt!
Lees ook:Vaarwel asbak! (1): Reallife serie – Vandaag mijn laatste pakje sigaretten!
Lees ook:Vaarwel asbak: Na bijna 8 maanden nog géén sigaret!
Lees ook:Vaarwel asbak! 21: Zelfvertrouwen!
Lees ook:Vaarwel asbak! (Update) En dat is 2…maanden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>