Vaarwel asbak! Wat een geluk: Ik ben een stuk slimmer!


MIDDELBURG – “Inderdaad, dat klopt!”, dacht ik toen ik recentelijk de berichten hoorde over dat mensen die stoppen met roken weer snel slimmer worden. Ik ben bijna vier maanden geleden gestopt en zag de ene blokkade na de andere verdwijnen en sta een stuk helderder in het leven!

Roken maakt dommer. Echter, wie stopt wordt weer slimmer, omdat de hersenen zich herstellen. Door kleine beschadigingen in de hersenen worden de rokers dommer, leert onderzoek van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Maar dezelfde studiebollen beweren dat de stoppers na twintig jaar (!) weer op hetzelfde denkniveau zitten als de niet-rokers!

Lees ook:Vaarwel asbak! 9: Wegblijven uit een rookomgeving!
Lees ook:Zeeuwen trappen in sjoemelsigaret
Lees ook:Geen e-sigaret onder de 18 jaar!
Lees ook:Vaarwel asbak! (5): De beloning!
Lees ook:Vaarwel asbak: Rookvrij het nieuwe jaar in…..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>