UPDATE! Al 5 maanden niet gerookt!


MIDDELBURG – “Hoe is het met het niet roken?”, vroeg mijn broer vrijdag. Tijd voor een update dus! Ik heb 25 jaar gerookt, twee pakjes per dag en ben op 1 maart van dit jaar resoluut gestopt!

Over & uit dus. De laatste sigaretten onder water en de vuilnisbak in en de asbakken weg! Zo heb ik het gedaan en dat is de manier volgens mij! Makkelijk is het niet altijd, zeker de eerste weken miste ik de sigaret op gezellige en spannende momenten. Gelukkig, ik rook nog steeds niet!

Lees ook:Vaarwel asbak! 20: De kans klein maken…
Lees ook:Vaarwel asbak! 11: Dipmomentje!
Lees ook:Het is gelukt! Eén jaar niet gerookt!
Lees ook:Vaarwel asbak! 12: Zijn gangetje!
Lees ook:Vaarwel asbak! (2): Het voelt onwennig!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “UPDATE! Al 5 maanden niet gerookt!

 1. Rene

  Mag ik zeggen broertje dat ik nog steeds trots op je bent, dat je het zo goed volhoudt.
  Steekje af.

    /   Reply  / 
 2. Stoppen met roken gevolgen

  Ik ben ook echt heel erg trots! Volhouden, ik ben ook al ongeveer 5/6 maanden gestopt met roken en het gaat echt super goed. Ik vind het zelfs vrij makkelijk!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>