Vaarwel asbak: Na bijna 8 maanden nog géén sigaret!


MIDDELBURG – Ik ben 1 maart van dit jaar na een kwart eeuw gestopt met roken. Van 2 pakjes sigaretten naar helemaal niets. Wij zitten nu halverwege oktober (7,5 maand later) en nog steeds heb ik niet gerookt!

Ik zal de laatste zijn die zegt dat het gemakkelijk is. Dat geldt vooral voor de eerste twee maanden. Nu dik zeven maanden later gaat het een stuk gemakkelijker. En het leuke is dat ik mensen krijg te spreken die ook van de ene op de andere dag zijn gestopt en het eveneens volhouden. In al die gesprekken wordt snel duidelijk dat je het niet op 1 januari moet gaan doen en er evenmin teveel over moet praten. Anders komt er vaak iets grapppigs omheen en is het snel niet meer serieus en voor je het weet geflopt. Wellicht is dit een goede tip voor anderen die graag willen stoppen met roken. Het gaat trouwens goed met mijn gezondheid en ben mezelf steeds fitter gaan voelen sinds mijn laatste sigaret!

Lees ook:Vaarwel asbak – Update: En dat is 3…..maanden !
Lees ook:Vaarwel asbak! 18: Nachtrust
Lees ook:Vaarwel asbak! 13: Opsteker
Lees ook:Vaarwel asbak! (1): Reallife serie – Vandaag mijn laatste pakje sigaretten!
Lees ook:Vaarwel asbak! 21: Zelfvertrouwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>