Het is gelukt! Eén jaar niet gerookt!


MIDDELBURG – Feestelijk, blij en trots zit ik deze donderdag op mijn bureaustoel. Reden voor een feest heb ik zeker, want vandaag is het een jaar geleden dat ik ben gestopt met roken. En sindsdien heb ik geen stinkstok meer aangeraakt!

Ik ben blij dat ik al zover ben gekomen en wil het zeker gaan volhouden. Tot een jaar geleden rookte ik twee pakjes sigaretten per dag! En dat deed ik al 25 jaar. Dus was het tijd om te stoppen. En het lukte zowaar. Niet altijd even makkelijk, maar de wil om achter het roken een punt te zetten was groter dan de drang om een sigaret op te steken. Iedereen die ook wil stoppen, adviseer ik: Gewoon doen!

Lees ook:UPDATE! Al 5 maanden niet gerookt!
Lees ook:Vaarwel asbak – Update: En dat is 3…..maanden !
Lees ook:Vaarwel asbak: Rookvrij het nieuwe jaar in…..
Lees ook:Vaarwel asbak! 21: Zelfvertrouwen!
Lees ook:Vaarwel asbak! 9: Wegblijven uit een rookomgeving!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Het is gelukt! Eén jaar niet gerookt!

 1. Rene

  Gefeliciteerd broertje

    /   Reply  / 
 2. Frank

  Hardstikke goed, al een paar geprobeerd, maar ik ben een slappe l.l.

    /   Reply  / 
 3. Liesje

  Goed bezig! Ik had echt de e-sigaret nodig om te kunnen stoppen. Zomaar ineens stoppen was nooit een optie voor mij :( Super goed gedaan!

    /   Reply  / 
 4. Line

  Super knap! Ik ben idd ook net als Liesje gestopt doormiddel van e-sigaret.

    /   Reply  / 
 5. frank

  Nog steeds niet gelukt!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>