Duiker vermist!

SCHARENDIJKE – In Scharendijke is een duiker sinds zaterdagmiddag vermist. Hij verdween bij de duiksteiger aan de Haven Kloosternol.

Diverse brandweerploegen zijn ingeschakeld, maar konden vanwege de diepte van het water weinig uitrichten. Een ploeg marineduikers kon wel worden ingezet. Ook ervaren duikers die in de omgeving zijn zoeken mee. KNRM-reddingsboten en een SAR-helikopter zoeken in de omgeving. Update 19.57 uur: Er wordt verwacht dat de duiker het niet heeft overleefd. En wordt het stoffelijk overschot opgezocht.

Lees ook:Dode duiker gevonden!
Lees ook:Vermiste duiker dood gevonden!
Lees ook:Dodelijk duikongeval! UPDATE
Lees ook:Grote hulpactie voor duikers blijkt voor niets
Lees ook:Lijk van vermiste duiker gevonden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>