Mosselbedrijf Roem van Yerseke in race voor prijs

YERSEKE – Roem van Yerske, met broedhuis voor mossel-, kokkel- en oesterzaad, is één van de vier genomineerden voor de Emergo, dé Zeeuwse Innovatieprijs van 2010.

Op 3 juni tijdens het Zeeuws Innovatie Evenement 2010 wordt de winnaar bekend gemaakt. De Emergo is een jaarlijkse prijs van Syntens en Provincie Zeeland die wordt uitgereikt aan een Zeeuws bedrijf die het afgelopen jaar een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd. De andere genomineerden voor 2010 zijn: Nuformer met 3D projectie op gebouwen, BlueMailCentral met brieven versturen via internet en Fineline en Medisch Wellness Centrum Zeeland in Middelburg en Goes met de medische tatoeage.

 

Lees ook:Emergo prijs!
Lees ook:Murre Techniek en Vitro Plus winnen Zeeuwse Innovatie Prijs Emergo!
Lees ook:Zeeuws Innovatie Evenement!
Lees ook:Drie Zeeuwse bedrijven in MKB innovatie top 100
Lees ook:Genomineerden Emergo 2016!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>