De mossel komt er weer aan

YERSEKE – De eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen liggen rond 7 juli in de winkel verwacht mosselverwerker Prins en Dingemanse in Yerseke. Dat is iets later dan vorig jaar, toen de mosselen op 2 juli al vet en groot genoeg was voor consumptie. Toch valt de vertraging erg mee. De schelpdieren lijken weinig te lijden hebben gehad van het koude voorjaar. De eerste hangcultuurmosselen zijn sinds maandag al op de markt.

 

Lees ook:Waar is de R van het mosselseizoen?
Lees ook:De mosselen zijn er, maar de R in de maand niet!
Lees ook:Huldiging Johnny Hoogerland in Yerseke
Lees ook:A58 dicht tussen Yerseke en Rilland
Lees ook:Proef met mosselkweek op land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>