Visser lapt de wet aan zijn laars…


TERNEUZEN – Bij een visserijcontrole langs de Zeedijk is woensdagmorgen een 49-jarige man uit de gemeente Terneuzen betrapt op vissen in gesloten tijd (1 april t/m 31 mei).

Het bleek dat hij met verboden aas (wormen) en met kunstaas in de gesloten tijd had gevist. Hij had twee snoekbaarzen gevangen en bewaarde deze in een koelbox. Deze snoekbaarzen zijn in beslaggenomen. Tegen de 49-jarige man is proces-verbaal opgemaakt. Een bestuurslid van de hengelsportvereniging die ook ter plaatse kwam, heeft de vergunning van de verdachte ingenomen. Dit omdat de man zich niet hield aan de vergunningsvoorwaarden

Lees ook:Illegaal vuurwerk!
Lees ook:Vuurwerkcontroles!
Lees ook:Wietkweker gearresteerd!
Lees ook:Gast (18) met bolletjespistool gesnapt!
Lees ook:Controle voortijdig afsteken vuurwerk! UPDATE!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>