Vriendelijkheidtest 2: Nog meer service bij Leen Bakker!


MIDDELBURG – Pieter heeft bij Leen Bakker in Amersfoort een slaapkamerkast gekocht. Maar hij wil er graag extra planken in. In zijn woonplaats willen ze helemaal niks voor hem doen. In Middelburg gaan ze wel voor extra service.

Pieter krijgt ruim de tijd in de Zeeuwse hoofdstad om zijn verhaal te doen. De verkoper van Leen Bakker op woonboulevard De Mortiere verzint een constructie waardoor de extra planken snel naar Middelburg komen. En nog kosteloos ook. Twee weken later mogen de planken worden opgehaald. Weer een vriendelijk woord en een gulle lach. Het cijfer: 8 !

Lees ook:Post NL en Leen Bakker laten klant zitten!
Lees ook:Ziet bakker uit Clinge sterren?
Lees ook:Record aantal bezoekers voor Concert at Sea
Lees ook:Oeps! Chauffeur van de bakker gaat onderuit!
Lees ook:Kerststollen van Bakker Piet Daane doen het goed!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>