Vriendelijkheidtest 3: Altijd betrokken in Vlissingse EMTÉ


VLISSINGEN – Ik vind het een kunst als het personeel van een supermarkt de klanten ’s morgens net na acht uur -als de winkel amper open is – al vriendelijk kan verwelkomen. Dat gebeurt bij de Vlissingse EMTÉ (tot voor kort Golff), aan de Van Hogendorpweg.

“Hoe gaat het met je? Hoe is het op je werk? Geniet je van het mooie weer?”, zijn enkele van de vriendelijke en betrokken vragen die ik ’s morgens vroeg in de winkel krijg te horen. En dan hebben wij het nog niet over de altijd vriendelijke hulp die ik krijg wanneer er iets door mij wordt gezocht. Cijfer: 9 !

Lees ook:Rutte en Wilders bij Zeeland.Blog: 1 APRIL!!!
Lees ook:Vriendelijkheidtest 4: Klant is koning maar baas is de GROTE keizer bij Vi-Computer Vlissingen
Lees ook:Overvaller smeert hem zonder buit in Aardenburg!
Lees ook:Vriendelijkheidtest 6: Van afstandelijk naar vriendelijk bij Duitse LIDL !
Lees ook:Cappuccinotest 18: Over de top bij Middelburgse Sint John!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>