Vriendelijkheidtest 6: Van afstandelijk naar vriendelijk bij Duitse LIDL !


VLISSINGEN – Op het moment dat de Duitse supermarkt LIDL een aantal jaren geleden de deuren opende aan de (toen nog) Bonedijkestraat in Vlissingen vond ik de gemoedelijke sfeer ver te zoeken en bleek het personeel afstandelijk!

Maar…dingen kunnen veranderen. In de loop van de jaren is de sfeer in het voordeel van de Duitse winkel aan het tegenwoordige (Pablo Picassoplein) veranderd en is het grootste deel van het personeel erg vriendelijk. Ondanks dat het er vaak behoorlijk druk is, hebben de meeste caissières tijd voor een aardig woord en een vriendelijke lach. En daar gaat het tenslotte om in deze test. Mijn cijfer: 7 !

Lees ook:Vriendelijkheidtest 15: Bij Wolf Rijbewijsshop snel een blije rijder!
Lees ook:Vriendelijkheidtest 4: Klant is koning maar baas is de GROTE keizer bij Vi-Computer Vlissingen
Lees ook:Vriendelijkheidtest 3: Altijd betrokken in Vlissingse EMTÉ
Lees ook:Vriendelijkheidtest 13: Bezoek met een lach aan Kruidvat Paauwenburg Vlissingen!
Lees ook:Cappuccinotest (5): Krachtige bak in een drukke Drvkkery

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>