Vriendelijkheidtest 7: De Middelburgse snauwbuurvrouw met het poephondje!


MIDDELBURG – Ze is aan een rolstoel gekluisterd, maar toch de schrik van de buurt. Daarom is de Middelburgse snauwbuurvrouw met het altijd weer illegaal poepende hondje de ideale kandidaat voor onze Vriendelijkheidtest!

Kom niet in haar buurt en waag het al helemaal niet om kritiek op de snauwbuurvrouw uit het appartementengebouw in de Sint Janstraat te leveren, want het zal je bezuren. Niks vriendelijk, ze scheldt je de huid vol. Volgens eerder klagende buurtbewoners is ze dankzij medicijnen iets milder vandaag de dag. Maar een lachebekje zal ze nooit worden. Mijn cijfer: 1 !

Hoe (on)vriendelijk kan je zijn?

Lees ook:Vriendelijkheidtest 4: Klant is koning maar baas is de GROTE keizer bij Vi-Computer Vlissingen
Lees ook:Vriendelijkheidtest 9: Zelfs bij een kopietje een glimlach bij Foto Verschoore
Lees ook:Vriendelijkheidtest 8 in Stationsrestauratie Goes: Hier opdrinken of meenemen?
Lees ook:Vriendelijkheidtest 13: Bezoek met een lach aan Kruidvat Paauwenburg Vlissingen!
Lees ook:Burendag 2010: “Ik heb verschrikkelijke bonje met mijn buren!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>