Vriendelijkheidtest 10: Tijd met een glimlach in stations Middelburg en Goes


MIDDELBURG / GOES – De strippenkaart is vanaf donderdag 7 juli taboe in Zeeland en maakt definitief plaats voor de OV-Chipkaart. Ik ben benieuwd hoe vriendelijk de medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen zijn in de stations van Middelburg en Goes als het gaat om geld opladen op het plastic vervoersbewijs!

In Middelburg sjort een technicus aan het loket. Ondertussen staat de NS-medewerkster achter het raam en geeft geduldig met een vriendelijke glimlach instructies over hoe er snel met de pinpas geld op de OV-chipkaart van de spoorwegen gezet kan worden. Dat gaat via de kaartjesautomaat. Als het gelukt is, werpt ze nogmaals een vriendelijke blik toe. In Goes gaat de service nog verder. Daar komt een NS-medewerkster vanachter het glas vandaan en vertelt bij de kaartjesautomaat vriendelijk stap voor stap hoe het geld op het kaartje komt. Mijn cijfer: 9 !

Nog even Zeeuwse info over de OV-chipkaart:

Lees ook:Vriendelijkheidtest 3: Altijd betrokken in Vlissingse EMTÉ
Lees ook:Treinreizigers in-en uitchecken!
Lees ook:Contant geld uit Zeeuwse bus
Lees ook:Zuunige Zeeuwen happig op gratis OV-chipkaart
Lees ook:Vriendelijkheidtest 2: Nog meer service bij Leen Bakker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>