Vriendelijkheidstest 14: Snel gezellig bij Sneldrukkerij.com in Vlissingen!


VLISSINGEN – Je hebt soms van die ontmoetingen die opvallen en blijven hangen. Zo ook mijn bezoeken aan de Sneldrukkerij.com, in de Vlissingse Sint Jacobsstraat.

En dat zijn telkens aangename bezoeken geweest. Iedere keer als ik er kwam was het er snel gezellig. Na binnenkomst kreeg ik snel een kop koffie aangeboden en die stond even snel voor mijn neus. In de tijd dat ik rustig de koffie opdronk, nam Ed van de zaak alle tijd om met mij mijn wensen en de mogelijkheden van de Sneldrukkerij.com door te praten. Dat gebeurde allemaal op een vriendelijke en professionele manier. Ook mijn bestelling bleek prima in orde. Dus mijn cijfer: 8 !

Lees ook:Cappuccinotest 17: Even zoeken naar grand café Fonteyne & de cappuccino!
Lees ook:Cappuccinotest (7): Rennende hond en een lekkere cappuccino bij La Place
Lees ook:Cappuccinotest 15: Dat is pas lekker bij Kaldi in Goes!
Lees ook:Cappuccinotest 16: Sterk is niet altijd lekker bij Landlust in Nieuwdorp
Lees ook:Cappuccinotest (5): Krachtige bak in een drukke Drvkkery

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>