Wat een streken (5): opgefrist Centerparcs Kempervennen

WESTERHOVEN – Ik wandel over het terrein van Centerparcs De Kempervennen in Westerhoven. Het park is enkele dagen geleden heropend na grootschalig onderhoud van verschillende weken. En is echt opgefrist…

Direct na de piek van het hoogseizoen heeft het vakantiepark de poorten gesloten en is er veel onderhoud geweest. Het ziet er goed uit en met veel plezier ben ik samen met mijn ouders aan onze vakantie begonnen. En dat is vanaf de eerste minuut genieten in zo’n vernieuwd vakantiepark. Uiteraard zijn wij de eerste dag al in de Market Dome om iets te drinken en het buffetdiner in Evergreenz. Ook bezoeken wij Toys en Souvenirs met de kledingwinkel en komen ook graag in de supermarkt. Fijn gevoel om in een vakantiepark te zijn dat net een update heeft gehad. Het ziet er allemaal goed uit en ook de medewerkers zien het helemaal zitten. Aan service overigens nooit gebrek. Bijvoorbeeld bij de receptie, in de winkel en via de technische dienst is de hulp altijd prima. Ook dit jaar loopt alles op rolletjes.

Ultieme vakantiegevoel

Daardoor hebben wij het ultieme vakantiegevoel. ’s Morgens loop ik vanuit onze vip-cottage het liefst naar buiten richting het grote meer. Prachtig als ik de zon boven het water en bos zie opkomen. Ik ga ook altijd even een kijkje nemen bij de otters in de ottervijver. Met de e-car of op de fietsen verplaatsen wij ons doorgaans over het park. En genieten van de mooie omgeving. Even verwenkoffie in de Market Dome, of deelnemen aan onze eigen Van der Voort Bowlingkampioenschap op de bowlingbaan. Ons gezin heeft onderling een kampioenschap en wij spelen maar liefst 3x. In eigen shirts en met fraaie prijzen. Dit jaar staat er ook midgetgolf op het sportieve programma en voor mij skiën in de naastgelegen skihal Montana Snowcenter en een gedurfde rit over het water met de Zip Wire.

Genieten

Verder zijn wij dol op uit eten gaan in de diverse restaurants van De Kempervennen en shoppen in de winkels. Wij vervelen ons geen minuut. Ook in de cottage genieten wij. Van de inrichting en onder andere van de open haard, luxe badkamers en sauna. Kijken films, luisteren muziek en lezen. En wij maken allerlei lekkers klaar en verorberen dat. Die 2 weken op De Kempervennen zijn altijd weer voorbij voordat wij het goed in de gaten hebben. Gelukkig gaan we komend jaar weer.

Lees ook:Kerst op De Kempervennen
Lees ook:Sinterklaasspecial (11): PLUS Corbijn en bagageservice Zeeland helpen Sint op Centerparcs Kempervennen!
Lees ook:Hallo Brabantse Kempen…..(5): In de natuur bij Centerparcs Kempervennen!
Lees ook:Wat een streken (2): in vuur en vlam door natuurgebied De Malpie
Lees ook:Vakantieplezier dankzij PLUS Corbijn Vrouwenpolder en Bagageservice Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>