Wintertip (2): Opwarmen met snert!

VLISSINGEN – Of er nou sneeuw ligt of niet. een ding is zeker. Het is niet tropisch in het Zeeuwse deze tijd van het jaar. En ook als u de regen en wind heeft overwonnen is het lekker om op te warmen met een kop warme snert.
Diverse restaurants bieden het aan en schrijven het zelfs op een groot bord buiten. Zodat de gast gaat genieten van een kop dampende erwtensoep met worst en regelmatig aangeboden met roggebrood belegd met Zeeuwse spek. Als dat geen goede wintertip is!

Lees ook:Decemberspecial (1): Aan de wandel!
Lees ook:Groeten van de boulevard!
Lees ook:Wintertip (8): Veere op zondag!
Lees ook:Herfsttip (7): Lekker aan de stamppot of erwtensoep
Lees ook:Wintertip(10): Doe de vroege voorjaarsschoonmaak!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>