Wintertip (3): Het Warenhuis!

AXEL – Toegeven: Bovenstaande kop is een beetje misleidend. U denkt wellicht dat ik u deze winter als tip een bezoekje aan een Zeeuws warenhuis geef. Echter – en zeker niet minder leuk – adviseer ik u om eens een bezoekje te nemen aan het recent geopende streekmuseum Het Warenhuis in Axel.

 Mensen die er al zijn geweest spreken van “een unieke ervaring voor het hele gezin.” De geschiedenis van de streek wordt onder andere op een interactieve wijze tentoongesteld. U .beleeft er vroegere tijden. De officiële opening is trouwens op 27 maart
Openingstijden

15 januari tot en met 14 maart donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Zo warm was het nog nooit op 5 maart in Zeeland!
Lees ook:Verteldag in Bibliotheek Sas van Gent en Axel!
Lees ook:Pop-up store Veiligheidsregio
Lees ook:Openluchtzwembaden open!
Lees ook:Zeeuwse uitjes-tv!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>