Wintertip (8): Veere op zondag!

VEERE – Mijn Wintertip van deze week is: Bezoek Veere eens deze wintermaanden op zondag.
 Ik verklap alvast dat u er niet als enige zal zijn. Want het stadje is erg in trek bij de toeristen.
En dat geldt ook buiten de zomermaanden. Het is gewoon heerlijk om er te slenteren. Een kijkje te nemen in de gastvrije winkeltjes. Waar soms de tijd van weleer herleeft. Denk maar eens aan het snoepwinkeltje. Of ga eens naar de horecaetablissementen voor een goede maaltijd of aantrekkelijke lunch. Wandel langs de haven en de vele monumenten. Ook de koninklijke familie is er graag. Zelfs onaangekondigd, dus wie weet komt u er een royal tegen op zondagmiddag.

Lees ook:Decemberspecial (1): Aan de wandel!
Lees ook:De plek…..(27): Belgische kust, Knokke-Heist!
Lees ook:Zomerbus zorgt voor overlast in Veere!
Lees ook:Herfsttip (1): De boswandeling!
Lees ook:Zomer tip (6): Mooi Zierikzee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>